volckerijck

loodgieter & Installatietechniek

MIJN

BEDRIJF

Ik, Maurice Volckerijck, voer installatiewerk uit in de breedste zin van het woord: van het repareren van een dakgoot tot het plaatsen van complete badkamers. Volckerijck Loodgieter & Installatietechniek is een eenmansbedrijf dat is opgericht in het voorjaar van 2006. Een bedrijf met een solide basis van kennis, vakmanschap en jarenlange ervaring.

 

Ik voorzie particulieren en bedrijven in Velserbroek, Santpoort, Haarlem en omgeving van vrijblijvend advies en lever maatwerk op het gebied van badkamers, sanitaire voorzieningen, leidingwerk, centrale verwarming, dakbedekking, zinkwerk en timmerwerkzaamheden.

 

WAT IK VOOR U KAN DOEN

 

U kunt denken aan het installeren van uw badkamer, centrale verwarming, vervangen van uw CV-ketel, al uw leidingwerk, het plaatsen van sanitaire voorzieningen zoals kranen, wastafels, badkamermeubels, doucheschermen, closetpotten of het repareren of vervangen van uw dakbedekking zoals pannendak, roevendak, zinkendak of een bitumineuze dakbedekking.

 

ALTIJD EEN OFFERTE OP MAAT

 

U bent als klant terecht kritisch want kwaliteitsmaterialen laten installeren door een goed geschoolde monteur is niet goedkoop. Daar staat tegenover dat u daarvoor een kwaliteitsprodukt met garantie in of op uw huis laat aanbrengen.

 

Om misverstanden te voorkomen kom ik graag vooraf de situatie opnemen zodat u uw wensen en vragen kenbaar kunt maken en ik een goed beeld heb van hetgeen u wilt. Ik maak dan een offerte op maat. Zo'n bezoek en ook de offerte die er op volgt zijn geheel vrijblijvend en kosteloos. Ook voor kleinere klussen breng ik graag vooraf een bezoek waarna alles in één keer kan worden afgehandeld.